CNN-worldreport; CIA-news

Door Jan Cleton

Zoekend naar de actuele toestand in de wereld kun je bijna niet meer voorbij aan CNN, inclusief hun website CNN.com. Met een verbluffende snelheid wordt daar eenzijdige informatie gespuid over de toestand in de wereld. Die snelheid dwingt echter ook tot het uitsluitend lezen van krantenkoppen. Verwerken en aanvullen van die CNN-informatie is, zelfs als je maar enigszins bij wilt blijven over de turbulente, zeg maar chaotische, ontwikkelingen voor de massa bijna niet meer mogelijk. Teruggrijpen op, zoals CNN het noemt, "oude vormen en gedachten", is in hun ogen uit den boze.

wereldwijde indoctrinatie

snelheid

zelfs via spelletjes

Logisch toch? Het vrije-markt-systeem wenst niet gehinderd te worden door ethische en sociale kwesties. De CNN-sponsors dus ook niet. Zij worden gedwongen door overlevingsdrang en daar is voor dat soort 'onzin' geen plaats. Zelfs de katholieke kerk, voorzover het niet de fascistische Opus Dei-aanhangers betreft, die langzaam maar zeker de macht binnen die kerk overneemt, moet plaatsmaken voor New Age-denkers die beter binnen het stervende kapitalistische systeem in te passen zijn.

Kinderen in Tsjechiƫ, en andere voormalige socialistische landen, moeten volgens de CNN-doctrine sneller kapitalistisch-engels leren om binnen de CNN-invloedszone te komen. De leerkrachten die deze taal ten dele beheersen en zich, door de teleurstelling van het revisionistische verleden, willen oriƫnteren op de 'perspectieven' voor de toekomst, werken aan de hand van hun beperkte blik op de CNN/CIA-wereld daaraan mee. Maar CNN werkt uitsluitend in het belang van het imperialisme, en dus zeker niet in het belang van de Oost-Europese kinderen, of de arbeiders en hun kinderen elders in deze wereld.

Moeten we daarom moderne technieken afwijzen? Nee we moeten er voor zorgen dat ze gebruikt worden in het belang van de mensheid, in de richting van het socialisme dus, in plaats van ze in hoofdzaak door de klassenvijand te laten gebruiken!

Bij deze dan ook een oproep aan mensen die denken een technische en andere bijdragen te kunnen leveren aan de inhoud en de 'outlook' van o.a. onze website. Meldt je aan via onze website: www.ncpn.nl