Internationale handtekeningenactie

voor de vreedzame en onafhankelijke hereniging van Korea

De ondertekenaars van deze petitie uiten hun solidariteit met het Koreaanse volk in hun strijd voor de vreedzame en onafhankelijke hereniging van hun land. De ondertekenaars zijn zeer verheugd over de grote nationale eenheid van de Koreanen uit Noord-Korea, Zuid-Korea en de Koreaanse Diaspora, die samenwerken om de hereniging tot stand te brengen in een federale staat, die de bestaande verschillen respecteert en is gebaseerd op het "Three Point Charter" (1. onafhankelijkheid, vreedzame hereniging en nationale eenheid, 2. "Democratische Confederatieve Republiek Korea" en 3. gezamenlijke belangen centraal) en zij geven hun steun aan dit realistische en eerlijke voorstel.

De ondertekenaars eisen de terugtrekking van de Amerikaanse troepen uit Zuid-Korea, om de soevereiniteit van het Koreaanse volk en een duurzame vrede op het Koreaanse schiereiland te verzekeren, een belangrijke factor voor de internationale veiligheid.

Naam Beroep Land Handtekening

U wordt vriendelijk verzocht om deze petitie, ondertekend door één of meer mensen, naar de NCPN terug te sturen: Donker Curtiusstraat 7-325, 1051 JL, Amsterdam. De NCPN zorgt voor verzending naar het internationale coördinatiepunt: CILRECO-International Liaison Committee for the Reunification and Peace in Korea, in Frankrijk.

De eerste handtekeningen zijn binnen. In Venlo wordt er gewerkt met kopieën uit de krant. Goed idee.