Zomer met kameraden

Zoals al jaren gebruikelijk organiseren onze PvdA-kameraden in België ook deze zomer weer de zomerschool en het (gezins)kamp in Natoye. De Marxistische Zomerschool vindt plaats van 23 tot en met 28 augustus in Couvin.

Wil je je basiskennis bijschaven, of geef je er de voorkeur aan vanuit deze kennis de hedendaagse ontwikkelingen nader te leren kennen aan de hand van terzake deskundigen? Dan is de Marxistische Zomerschool de plek waar je moet zijn.

Van 14 tot en met 18 augustus nodigt de PVDA je uit in een mooi stukje België om spelend te leren. In Natoye ontmoet je mensen met een boeiend verhaal, leer je verrassende vaardigheden in de ateliers, kun je lekker lui genieten van een heerlijk groene omgeving, elke avond zalig wegdrijven op exotische klanken of bij een boeiende nachtfilm, tussendoor een conferentie meepikken of wat sport voor de sportievelingen, spel voor de (kleine en grote) kinderen... Kortom: vakantie met een leerzaam randje. Je kunt je voor één of beide activiteiten aanmelden of informatie aanvragen door te bellen naar het NCPN-partijkantoor. Tel: 020-682501.