Filmmiddag over de Oktoberrevolutie

De NCPN Jongeren nodigen iedereen uit voor een filmmiddag ter gelegenheid van de Oktoberrevolutie begin november. De film 'Reds' gaat over twee Amerikaanse journalisten John Reed en Louise Byrant, die de Russische Revolutie van dichtbij meemaken, over de anti-oorlogsstrijd en over de arbeidersbeweging in de VS. John Reed schreef naar aanleiding van de revolutie zijn beroemde boek 'Ten days that shook the world' ('Tien dagen die de wereld deden wankelen'), waar de film op gebaseerd is. 85 jaar na de Oktoberrevolutie worden communisten en iedereen, die maar in verzet durft te komen tegen de wereldorde van de VS nog altijd als vijand of terrorist bestempeld. Zoals professor Sison. Zeer de moeite waard om 'Red's te zien en om even stil te staan bij de Oktoberrevolutie!!!

Datum: zondag 3 november
Tijd: 14.00
Plaats: Haarlemmerweg 177 (partijkantoor) in Amsterdam

©MANIFEST KRANT van de NCPN
Haarlemmerweg 177, 1051 LB, Amsterdam, tel.: 020-6825019