Financiële actie partij en krant

Leden, donateurs en sympathisanten doeken weer diep in de buidel en gaven gul. Dat wordt met de dag moeilijker gezien de barre koers van het duo Zalm en Balkenende. We stoppen deze campagne op een bedrag van ruim 6,5 duizend euro, een kleine 15.000 gulden. We hebben het trouwens geweten met de invoering van die euro. Kleine en grote roofridders zijn steeds brutaler uit op de inhoud van een steeds maar smaller wordende beurs.

Maar juist nu heeft ook de partij geld nodig om tegenwicht te bieden tegen de voortdurende aanvallen van rechts. Dat betekent ook en misschien wel allereerst dat we de partij sterker moeten maken. Er is veel vraag naar onze inzichten, dat merkten we tijdens de demonstratie van 'Keer het Tij'. Bij de NCPN-kraam was het voortdurend druk... en zeer veel jongeren vragen naar ons materiaal en onze visie.

Binnenkort belegt de partij een conferentie om te discussiëren over een (nog) betere aanpak in de bewegingen in ons land. Dat moet want de vraagstukken van vrede en veiligheid en sociale verworvenheden dringen zich op.

Wij verzoeken ieder daartoe toch nog eens in de buidel te tasten. Juist nu zijn partij en krant onmisbaar, en dus ook uw financiële bijdrage.

Langs deze weg wensen we ook Rein Schinkel en zijn vrouw sterkte en moed toe. Rein is ernstig ziek. We missen zijn bijdragen al veel te lang.

Ontvangen giften financiële actie 2003 voor partij en krant:

Saldo Manifest d.d. 21 augustus 2003: 6.569,81 euro

Sindsdien binnengekomen 97,00 euro

J.B. E-deW. Te B. 12,=; J. K. te D.H. 8,=; D. P. te L. 20,=; J. V. te L. 30,=; A.A. vdV. te T. 17,=; fam. V. te Z. 10,=.

Ontvangen tot en met 15 september 2003: 6.666,81 euro

Dit is ook de slotstand van deze campagne. Bedankt!

Namens de financiële commissie
Willy Berens

©MANIFEST KRANT van de NCPN
Haarlemmerweg 177, 1051 LB, Amsterdam, tel.: 020-6825019