'Voorwaarts!' het blad van de CJB

'Voorwaarts!' verschijnt voortaan in A4 formaat! Elk maand staat het vol met interessante en leuke artikelen. Wil je op de hoogte blijven van kritische, creatieve, politieke standpunten van en voor jongeren, dan is Voorwaarts! onmisbaar. 'Voorwaarts!' staat voor een ander geluid: rebels als het gaat om onrecht en oorlog en met een rode achtergrond. Ontdek wat communisme betekent voor jongeren. Je krijgt 'Voorwaarts!' elke maand in de bus voor maar 10 euro per jaar! Een keer op proef nemen kan ook! In de redactie van 'Voorwaarts!' is overigens ook nog plaats voor enthousiaste medewerkers. Maak een vuist voor de Communistische Jongeren Beweging en word lid!

In 'Voorwaarts!' van november o.a.:

Wil je meer weten over de CJB? Mail dan naar: ncpn_jongeren@hotmail.com(binnenkort ander mailadres!). Zelf iets schrijven voor 'Voorwaarts!'? Stuur het op naar: ncpn_voorwaarts@hotmail.com. Een abonnement kost 10 euro per jaar (steun 20 euro). CJB-lidmaatschap is 7,50 per jaar. Een combinatie is 15 euro. Bijdragen voor 'Voorwaarts!' en CJB storten op: girorekening 6391313 ten name van NCPN landelijk te Amsterdam o.v.v. Jongeren/Voorwaarts.

©MANIFEST KRANT van de NCPN
Haarlemmerweg 177, 1051 LB, Amsterdam, tel.: 020-6825019