Kerstactie Keer het Tij tegen kabinetsplannen in 22 steden

Het Platform Keer het Tij houdt vandaag in 22 steden een landelijke actiedag tegen de harde rechtse plannen van het kabinet. Lokale Keer het Tij-platforms organiseren een week voor Kerstmis in hun woonplaats fakkelwakes, demonstraties en andere acties. Ook lokale afdelingen van de vakcentrale FNV doen mee aan de acties.

Keer het Tij vindt dat de plannen van dit (christelijke) kabinet vooral de zwakke groepen treffen en grote schade aanrichten aan de gezondheidszorg, het onderwijs, de sociale voorzieningen en het milieu. Bovendien worden burgerrechten afgebroken en minderheden en vluchtelingen buitengesloten. Op internationaal niveau steunt het kabinet ten onrechte het neo-liberale economische beleid en ook de oorlogspolitiek van Bush.

Zie ook http://www.keerhettij.nl

©MANIFEST KRANT van de NCPN
Haarlemmerweg 177, 1051 LB, Amsterdam, tel.: 020-6825019