11 februari openbare bijeenkomst over Israël's Apartheidsmuur in Palestina

 

Op 11 februari organiseert de Initiatiefgroep 'Delft Tegen De Muur' een openbare bijeenkomst over Israël's Apartheidsmuur op Palestijns grondgebied. Sprekers en een fototentoonstelling zullen de Delftse bevolking informeren over de Apartheidsmuur.

Tegen Israël's Apartheidsmuur in Palestina
Woensdag 11 februari
20.00 - 22.30 (zaal open 19.30)
Congregatie
Brabantse Turfmarkt 9 Delft

Sprekers: Hajo Meyer (Een Ander Joods Geluid), Ibrahim Al-Baz (Palestijnse Gemeenschap in Nederland) en Anja Meulenbelt (Stichting Kifaia, onder voorbehoud).

Tentoonstelling: 24 foto's en kaarten, met gedetailleerde informatie over de achtergronden en gevolgen van de Apartheidsmuur.

De Initiatiefgroep 'Delft Tegen De Muur' bestaat uit Delftenaren die zich grote zorgen maken over de gevolgen van de bouw van de Apartheidsmuur voor de Palestijnen en de toekomst van een Palestijnse staat. Zij zullen de komende maanden via diverse acties de Delftse bevolking informeren over het beleid van Israël ten aanzien van de Palestijnse bevolking en wat daar vanuit Nederland en vooral Delft tegen gedaan kan worden. De omstreden stedenband die Delft onderhoudt met het Israëlische Kfar Saba krijgt speciale aandacht. Grenzend aan Kfar Saba ligt namelijk de Palestijnse stad Qalqilia die volledig ingesloten wordt door de Apartheidsmuur. Delft moet banden aangaan met Qalqilia!

De Initiatiefgroep is open voor iedereen die achter haar uitgangspunten staat. Informatie of steun?
Tel 06 24997578 of 06 28916795 of DelftTegenDeMuur@yahoogroups.com

©MANIFEST KRANT van de NCPN
Haarlemmerweg 177, 1051 LB, Amsterdam, tel.: 020-6825019