Stop de uitzettingen! Van harte pardon!

Demonstratie op zaterdag 10 april


 


 

Op Paaszaterdag 10 april organiseert Platform Keer Het Tij een landelijke demonstratie in Amsterdam onder het motto: 'Stop de uitzetting! Van Harte Pardon!' De demonstratie start om 13.00 uur op de Dam.

Minister Verdonk van Vreemdelingenzaken wil duizenden asielzoekers zonder pardon het land uitzetten. De gevolgen hiervan zijn onverteerbaar. Mensen die al jaren in Nederland wonen en werken, met kinderen die hier zijn opgegroeid, worden nu naar het land van herkomst gestuurd, een onzekere toekomst tegemoet. In het hele land klinkt protest tegen dit harde asielbeleid van de regering Balkenende-2. Niet alleen voor asielzoekers, ook voor allen die achter hen staan is dit een onbegrijpelijk regeringsbeleid. Kom daarom ook! Laat je protest horen en zien op 10 april in Amsterdam!

Deze demonstratie wordt georganiseerd door Platform Keer Het Tij, waar 400 organisaties bij aangesloten zijn die gezamenlijk meer dan 300.000 leden hebben. De actie wordt bovendien ondersteund door ASKV, BCN, CMC, COS, Humanitas, LOS, Prime, St. Vluchteling, Van Harte Pardon, VON en Vluchtelingenwerk Nederland.

Bussen

Wil je met de bus naar de demonstratie van 10 april? Kijk op http://www.keerhettij.nl om te zien of er een bus vertrekt uit jouw woonplaats.
©MANIFEST KRANT van de NCPN
Haarlemmerweg 177, 1051 LB, Amsterdam, tel.: 020-6825019