Zelfs de vader van de vermoorde Berg haat Bush

Een CNN-verslaggever vroeg aan de vader van de door Al Qaeda beestachtig vermoorde Amerikaan Berg: "Houdt u Donald Rumsfeld echt schuldig aan de dood van uw zoon? En zult u nog meer doen dan het proces dat u heeft aangespannen in verband met de dood van uw zoon?"

Michael Berg antwoordde: "Het gaat verder dan Donald Rumsfeld. Het is de gehele 'Patriot Act', het is het totale gevoel in dit land dat rechten er niet meer toe doen omdat er sprake is van terroristen".

"Wel, volgens mij is 'terrorist' gewoon een woord zoals 'communist' of 'heks' en gaat het om een heksenjacht. Deze regering vertegenwoordigt juist iets dat Amerika niet is, niet het Amerika waarin ik opgroeide."

©MANIFEST KRANT van de NCPN
Haarlemmerweg 177, 1051 LB, Amsterdam, tel.: 020-6825019