Financiële campagne voor partij en krant 2004

Deze (vacantiegeld-)maand start 'DE TWEEDE ETAPPE'

Uw acceptgiro is bij dit nummer van Manifest bijgevoegd!

In de 'pauze' sinds de eerste etappe bracht u bijeen 381,00 euro.

Totaal komt daarmee de tussenstand na de pauze op 7.651,55 euro.

Dit voorjaar, waarin het MANIFEST DEBAT 2004 plaatsvindt, wordt eens te meer duidelijk: één van de voorwaarden voor het bestaan van de communistische pers in een kapitalistische maatschappij is de financiële solidariteit uit de progressieve beweging.

Elk jaar weer blijkt dat het streven naar een laagdrempelige abonnementsprijs betekent dat er veel geld bij moet. Veel extra kranten drukken voor het werven van nieuwe lezers, het verschijnen van Manifest in buurten en bedrijven, onder strijdbare lagen van de bevolking, onder slachtoffers van het kapitalistische systeem. Dat is een investering die de communistische beweging welbewust doet. Het volhardend werken aan het uitbouwen van de beweging is inderdaad een project van grote omvang en elke stap vooruit zal veel energie en inzet vragen.

Steeds weer moet een beroep gedaan worden op de offervaardigheid, op deze plaats: opnieuw financiële offers voor partij en krant. We roepen de lezers op: Doe mee, hou vol: 'Voorwaarts en niet vergeten: de solidariteit!'

Verantwoording tot 13 mei:

C.B.te A. 25,-; A.R.te P. 25,-; A.S.te R. 25,-; E.V.te U. 12,-; M.B.te E. 100,-; K.L.te G. 10,-; J.R.te M. 64,-; J.B.te K. 32,50; J.R.te A. 15,-; W.V.te A. 22,50; P.B.te L. 20,-; R.R.te L.20,-; M.F.te L. 15,- H.B.te L. 15,- L.F.te L. 20,-; T.B.V.te L. 15,-; A.B.te L. 15,-; A.J.te L. 20,-; F.B.S.te L. 24,-; J.O.te L.10,-; C.J.S.te L.10,-.

Weer een speciale vermelding van afdeling Lemmer: totaal 1.248,80 euro!

Namens de financiële commissie: Job Pruijser.

©MANIFEST KRANT van de NCPN
Haarlemmerweg 177, 1051 LB, Amsterdam, tel.: 020-6825019