Amerikaanse media...

Er liep een man door 'Central Park' in New York. Plotseling ziet hij een klein meisje dat wordt aangevallen door een pitbull. De man rent naar het meisje en begint te vechten met de hond. Uiteindelijk slaagde de man erin de hond te doden. De man heeft het leven gered van het meisje.

Een politieman zag dit op een afstandje allemaal gebeuren. Hij gaat naar de man en zegt, "meneer, u bent een ware held!" Morgen zul je in de kranten het volgende lezen: "heldhaftige New Yorker redt leven van meisje".

De man zegt: Maar politie-agent... ik ben geen New Yorker!

"Oh, dan zal het volgende staan in de kranten": "Heldhaftige Amerikaan redt leven van meisje", antwoordt de politieman.

"Maar ik ben helemaal geen Amerikaan!", zegt de man.

"Oh, wat ben je dan?" De man zegt: "Ik ben een Pakistaan!"

De volgende dag staat er in de krant: "Moslim-extremist doodt Amerikaanse hond".

©MANIFEST KRANT van de NCPN
Haarlemmerweg 177, 1051 LB, Amsterdam, tel.: 020-6825019