Aan de aangesloten organisaties van Keer het Tij

De voorbereidingen voor het Keer het Tij-debat "1 jaar Balkenende-2, tijd voor een exit-strategie?" en het aansluitende feest "Dans Mee tegen JP" op donderdag 17 juni in Paradiso zijn in volle gang. Binnenkort zullen we een volledig programma van de avond in de poptempel aan het Leidseplein in Amsterdam rondmailen.

We kunnen nu alvast melden dat in ieder geval de volgende mensen meewerken aan de avond: Lydia Rood (schrijfster), Femke Halsema (GL), Jan Marijnissen (SP), Sylvia Borren (Novib), Lodewijk de Waal (FNV), Vera Dalm (Milieudefensie), Harry Slinger (Drukwerk) en The League of XO gentlemen (met Rude Boy) en Def P. Het belooft dus een spectaculaire avond te worden!!

Paradiso ligt aan het Leidseplein in Amsterdam. Aanvang is 19.00 uur. Entree voor de avond is 5 euro (bij binnenkomst voor 19.30 uur, daarna 10 euro). Reserveren kan via reserveren@keerhettij.nl (gereserveerde kaartjes moeten voor 19 uur worden opgehaald, anders worden ze aan andere bezoekers verkocht).

Zie http://www.keerhettij.nl voor het laatste nieuws.

©MANIFEST KRANT van de NCPN
Haarlemmerweg 177, 1051 LB, Amsterdam, tel.: 020-6825019