Bloedbad in Rafah


 


 


 


 

In Rafah zijn meer dan 40 Palestijnen gedood en honderden gewond door Apache-helicopters en tanks, die in het wildeweg het vuur openden op woonwijken. Het slopen van honderden huizen maakte meer dan 1100 mensen dakloos. Vreedzame demonstranten zijn vermoord met tankgeschut. Ondanks een veroordeling door de VN-Veiligheidsraad en de algemene internationale woede om Israël's actie, gaat Israël door met haar verwoestende acties. De demonstratie werd gehouden onder de leuzen: Stop de bezetting! Stop het bezettingsgeweld! Stop de moordpartijen op Palestijnen! Vrijheid voor Palestina!

Stop de bezetting!

Stop het bezettingsgeweld!

Stop de moordpartijen op Palestijnen!

Vrijheid voor Palestina!

©MANIFEST KRANT van de NCPN
Haarlemmerweg 177, 1051 LB, Amsterdam, tel.: 020-6825019