Aan het Centraal Comité van de Communistische Partij van Venezuela

Waarde Kameraden,

Het Partijbestuur van de Nieuwe Communistische Partij-NCPN is erg verheugd over het grote succes bij het referendum op 15 augustus in Venezuela. Wij willen de bevolking van Venezuela en alle progressieve strijdende krachten feliciteren met de overwinning van de volksbeweging.

Wij zien deze overwinning als een voorbeeld voor alle mensen in de wereld die strijden voor nationale onafhankelijkheid, soevereiniteit en sociale vooruitgang. De Bolivariaanse Revolutie biedt alle progressieve mensen inspiratie.

Wij brengen onze felicitaties en solidariteit over aan de leden en vrienden van de CPV en JCV, evenals aan alle patriottische en anti-imperialistische krachten in jullie land.

Met broederlijke groeten,

Het Partijbestuur van de NCPN
Amsterdam, 18 augustus 2004

©MANIFEST KRANT van de NCPN
Haarlemmerweg 177, 1051 LB, Amsterdam, tel.: 020-6825019