Herdenking President Allende

(Ingezonden)

Uitnodiging Zaterdag 11 september 2004

Beste Kameraden,

Hierbij willen wij jullie uitnodigen voor een herinneringsbijeenkomst van de gebeurtenissen van 11 september 1973 in Chili. We zullen een eerbetoon houden voor hen die streden tijdens de dictatuur, zij die zich niet over-gaven en nog steeds de weg van Salvador Allende volgen. Dat dit jaar een emotioneel samenkomen ter nagedachtenis van de geschiedenis van de Chileense volksbeweging moge zijn, maar ook een extra motivatie om door te gaan op de weg die uitgestippeld is door duizenden anonieme proletarische helden en relevante personen uit de strijd in Latijns-Amerika.

Hommage aan Salvador Allende en al onze strijdbroeders

Programma:

Tijd: 19.00 uur
Plaats: Monument op de President Allendelaan in Amsterdam
Tram 14, laatste halte.
Iedereen kan bloemen meenemen.
Organisatie: Communistische Partij Chili, Coördinator Nederland
Voor meer informatie: 06-30682652.

©MANIFEST KRANT van de NCPN
Haarlemmerweg 177, 1051 LB, Amsterdam, tel.: 020-6825019