Ingezonden: Nederlands Sociaal Forum

Weekend 26, 27 en 28 november 2004 in Beurs van Berlage, Amsterdam.

Op 2 oktober bij de demonstratie van Keer het Tij en van de vakbonden was het duidelijk te zien; steeds meer mensen komen in verzet! Mensen gaan massaal de straat op omdat ze een andere wereld, een ander Nederland willen. Het eerste Nederlands Sociaal Forum eind november geeft inhoud aan deze andere wereld zonder afbraak, oorlog en racisme. En jij kan meedoen!

Meer dan 100 debatten, workshops, cultuur en actie

Op het Nederlands Sociaal Forum (NSF) van 26 tot 28 november komen duizenden mensen bij elkaar die willen laten zien dat het in Nederland anders kan. Er zijn dat weekend meer dan 100 workshops en debatten over oorlog, milieu, racisme, neo-liberalisme, onderwijs en democratie. Ook kunst en muziek ontbreken niet op het NSF in de Beurs van Berlage en op het Beursplein in Amsterdam. Het Sociaal Forum wordt op zondag 28 november om 14 uur afgesloten met de grote actie "Een ander Nederland nu, zonder afbraak, oorlog en racisme!" in Amsterdam.

Reserveren toegangsbewijs

De entree voor het Nederlands Sociaal Forum is 5 euro per dag of 10 euro voor het hele weekend (vrijdagavond t/m zondagmorgen). Betaling is uitsluitend mogelijk aan de kassa op het Beursplein tijdens het NSF, maar reserveren kan nu al. Vooraf reserveren wordt vanwege de beperkte zaalcapaciteit sterk aanbevolen! Dit kan door onderstaand strookje terug te sturen. (Mocht je onverhoopt toch niet kunnen komen dan kun je de reservering altijd kosteloos annuleren door nog een e-mail te sturen met je afmelding).

Zie voor meer informatie: http://www.keerhettij.nl of http://www.sociaalforum.nl

------------- ANTWOORDSTROOKJE --------------------------
Ja, ik reserveer toegangskaart(en) voor het NSF.
- Aantal kaarten:
- Ik kom naar het NSF op (weghalen wat niet van toepassing is):
O Vrijdagavond (E 5,-)
O Zaterdag (E 5,-)
O Zondagmorgen (E 5,-)
O Het hele weekend (E 10,-)

Naam:
(Eventueel naam organisatie):
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoonnummer:

Stuur het strookje terug aan: http://reserveren@keerhettij.nl

©MANIFEST KRANT van de NCPN
Haarlemmerweg 177, 1051 LB, Amsterdam, tel.: 020-6825019