FINANCIELE STEUN VOOR PARTIJ EN KRANT

Einde campagne 2004 en Start campagne 2005

Kerst en nieuwjaarsactie:

De nieuwe campagne zal in het teken staan van technische vernieuwing voor partij en krant.

De nieuwe financiële campagne zal soelaas moeten bieden. Gezien het resultaat van de nu afgesloten campagne 2004 hoeven we daaraan niet te twijfelen. Het totaal is geworden: 11.521,32 euro.

Verantwoording nagekomen bedragen tot 8 december.

C.F.te K.40,-; J.G.te SG.20,-; M.R.te V.68,07; M.T.te H.30,-

Op dit moment 'lopen' veel proefabonnementen naar aanleiding van de verschillende extra kranten en pamfletten, waarmee kameraden hebben opgetreden tijdens de vakbondsacties van dit najaar. Op veel plaatsen waar actie werd gevoerd zijn we erbij geweest en nog steeds. De voortzetting van de sociale strijd is nu aan de orde. De monsterlijke kabinetsplannen zullen beantwoord worden door voortgaande acties. Opnieuw zal er veel vraag zijn naar materiaal en uitgaven van NCPN en MANIFEST. En weer zal er extra geld nodig zijn.

Tegelijk willen we de abonnementsprijs laagdrempelig houden: weer géén verhoging. Maar de prijzen blijven stijgen: papier, druk, post, energie, huur, enz.

We moeten dus ook dit jaar weer, in de kerst/nieuwjaarsperiode, de nieuwe financiële campagne starten en opnieuw offers vragen van onze lezers en sympathisanten, naar draagkracht en bóven het abonnementsgeld.

Gebruik de bij deze krant gevoegde acceptgiro of stort gewoon op Postbank 1022573, Stichting HOC te Amsterdam: o.v.v. FIN2005.

De financiële commissie van NCPN en MANIFEST