Tsunami-actie voor India en Indonesië


 

De kop is eraf. Uit de oproepen uit India en Indonesië blijkt de harde noodzaak van steun. Steeds meer wordt ook duidelijk dat er met de gelden van de officiële donaties van alles misgaat. Daarom geef, geef! Dat is niet makkelijk nu het kabinet de bevolking uitkleedt en met de invoering van de euro eigenlijk alles gewoon twee keer zo duur is geworden. Het is zeker niet makkelijk als de partij ook een dringend beroep op uw portemonnee doet. Maar toch, uw geld is zeer, zeer nodig in de door de tsunami getroffen gebieden. Inderdaad dat heeft de Nederlandse bevolking zeer goed begrepen. Laten we streven naar een zo hoog mogelijke bijdrage. En vergeet niet met 1 euro kunnen onze kameraden in Indonesië en India veel doen. Schroom dus niet om ook kleine bedragen te storten. Bedenk dat, ondanks het feit dat de vloedgolf weer weg is, het water de mensen in die gebieden nog altijd tot de lippen staat.

De volgende bedragen ontvangen: J.L.te G. 50,-; M.H.te S, 75,-; C.v.D.te U. 200,-; M.D.te R. 20,-; C.B.te P. 100,-; W.K.te DH. 80,-.

Totaal op dit moment: 525 euro.

Steun werk Indonesische en Indiase kameraden, stort uw donaties op gironummer 1022573 tnv stichting HOC, ovv 'tsunami'. We zenden uw bijdragen zo spoedig mogelijk naar de rampgebieden.

©MANIFEST KRANT van de NCPN
Haarlemmerweg 177, 1051 LB, Amsterdam, tel.: 020-6825019