Steun de NCPN-campagnes

De NCPN zal zes computers (die binnenkort worden aangeschaft en verscheept) sturen naar een ziekenhuis in de provincie Sancti Spiritus en drie naar een school in de provincie Granma. De kwaliteit van het werk op de school en in het ziekenhuis op Cuba zal er aanzienlijk door kunnen worden verbeterd. De school levert een belangrijke bijdrage aan de opleiding Engels voor Cubanen in de stad Manzanillo in Granma. Het ziekenhuis is een provinciaal centrum, waarvan een groot aantal artsen nu werkzaam is in Venezuela. De NCPN heeft de kosten voor de aanschaf van de computers voorgeschoten. Daarnaast blijven financiële bijdragen onmisbaar. Voor dit project kan op girorekening 9391313 worden gestort ovv 'Cuba Computers'. Ook computers (Pentium III en hoger!!) zijn zeer welkom.

De NCPN ondersteunt de aanwezigheid van twee jonge kameraden van de CJB op het Wereldjongerenfestival in Carácas (Venezuela) in augustus. Het festival biedt deze bestuursleden van de CJB een unieke kans om belangrijke internationale contacten te leggen en zich politiek te versterken. De reiskosten zijn hoog. We gaan uit van een noodzakelijk bedrag van 1600 euro. De NCPN heeft de twee vliegtickets voor de voorzitter van de CJB en de hoofdredacteur van Voorwaarts inmiddels voorgeschoten. Wij hopen deze belangrijke investering door veel donaties van leden, lezers en sympathisanten 'terug te verdienen'. Stort uw bijdrage daarom op girorekening 9391313 ovv 'Carácas'.

Deze steun aan de Cubaanse socialistische Revolutie en de opbouw van de CJB wordt zeer aanbevolen. Daarom, steun beide socialistische projecten!

Donaties ter ondersteuning van de juristen die Milosevic in zijn proces steunen blijven ook noodzakelijk. Stort daarom op rekeningnummer 9391313, ten name van NCPN-landelijk, ovv 'Tribunaal'.

©MANIFEST KRANT van de NCPN
Haarlemmerweg 177, 1051 LB, Amsterdam, tel.: 020-6825019