Steun NCPN-campagne juristen Milosevic


 

Het proces tegen Slobodan Milosevic wordt niet verlengd en eindigt daarom in maart 2006. De 'verdedigers' zetten alles op alles om de steun te maximaliseren. Dat kost handenvol geld. Donaties ter ondersteuning van de juristen en adviseurs die Milosevic in zijn proces steunen blijven daarom dringend noodzakelijk. Ex-president Milosevic strijdt voor een terechte zaak. De juridische en politieke aanvallen op zijn persoon nemen in hevigheid toe, juist nu tal van getuigen zijn onschuld tonen en de schadelijke rol van het Westen beklemtonen. Inmiddels is de campagne verbreed omdat de Duitse politie voor de tweede keer een inval deed bij de Duitse Sectie van het ICDSM (internationale Steunorganisatie). Hierdoor zijn financiële problemen ontstaan, waardoor onder meer de huur van een kamer in Den Haag onder druk is komen te staan. Augustus, september en oktober zijn inmiddels betaald, maar er is nog een klein tekort en inmiddels is het al november. De financiële commissie is erg blij met alle donaties. Wij realiseren ons goed dat deze bedragen veelal bovenop de gewone donaties voor partij en krant komen. Toch hopen we dat mensen die het kunnen missen ook voor deze doelen willen storten. We roepen dringend op te doneren!!

Nieuw rekeningnummer:

Comité INTERSOL, postbanknummer 4766774, in Amsterdam.

(voor het buitenland: IBAN NL07 PSTB 0004766774. BIC PSTBNL21)

©MANIFEST KRANT van de NCPN
Haarlemmerweg 177, 1051 LB, Amsterdam, tel.: 020-6825019