Bericht aan de abonnees

De abonnementsprijs van Manifest voor de jaargang 2006 zal ook deze keer ongewijzigd blijven. Niet omdat de kosten niet stijgen, integendeel zoals het overgrote deel van de bevolking steeds meer merkt, maar omdat de succesvolle financiële campagnes een lage abonnementsprijs mogelijk maken. Binnenkort sturen we daarvoor de acceptgirokaarten. We roepen iedereen op om ook deze keer weer de enige echte krant van de werkenden en uitkeringsgerechtigden te steunen.

Sommige abonnees willen hun abonnementsbetaling liever maximaal spreiden. Dat kan natuurlijk, zelfs naar maandelijkse betaling via onze automatische incasso: daarvoor moet de Stichting HOC dan gemachtigd worden. Zo'n machtigingsformulier sturen we op aanvraag toe.

Een flink aantal oud-abonnees ontvangen dit eindejaarsnummer ter (hernieuwde) kennismaking. Deze lezers roepen we op om zich weer als vaste abonnee aan te melden: je zult er geen spijt van krijgen, Manifest zal je niet teleurstellen.

Abonnementen Administratie Manifest

©MANIFEST KRANT van de NCPN
Haarlemmerweg 177, 1051 LB, Amsterdam, tel.: 020-6825019