Steun campagne juristen Milosevic

Het proces tegen Slobodan Milosevic wordt niet verlengd en eindigt daarom in maart 2006. De mensen die Milosevic helpen bij zijn verdediging (juristen en andere steunverleners) zetten alles op alles om de steun te maximaliseren, want het is nu of nooit. Dat kost handenvol geld. Donaties zijn daarom dringend noodzakelijk. Ex-president Milosevic strijdt voor een terechte zaak. Het gaat niet alleen om zijn persoon, maar om de teloorgang van een soevereine staat, veroorzaakt door het Westen. Het gaat ook om de ontkrachting van het internationaal recht. De juridische, politieke, maar steeds meer ook aanvallen op de gezondheid van Milosevic nemen in hevigheid toe, juist nu tal van getuigen zijn onschuld aantonen en de schadelijke rol van het Westen beklemtonen. De Duitse politie deed voor de tweede keer een inval bij de Duitse Sectie van het ICDSM (internationale Steunorganisatie). Hierdoor zijn financiële problemen ontstaan, waardoor onder meer de huur van een kamer in Den Haag onder druk is komen te staan. Wij hopen dat mensen die het kunnen missen ook voor dit doel willen storten. We roepen dringend op te doneren!!

Rekeningnummer Comité INTERSOL, postbanknummer 4766774, in Amsterdam.
(voor het buitenland: IBAN NL07 PSTB 0004766774. BIC PSTBNL21)

©MANIFEST KRANT van de NCPN
Haarlemmerweg 177, 1051 LB, Amsterdam, tel.: 020-6825019