Gemeenteraadsverkiezingen 7 maart 2006

De NCPN doet mee in 8 gemeenten

Job Pruijser

Deelname vindt plaats in gemeenten waar reeds NCPN-raadsleden actief zijn:

Maar ook in de gemeenten

De eerste financiële hobbels zijn genomen. De betreffende partijafdelingen werken nu onder hoogspanning aan het samenstellen van de kandidatenlijsten, de vereiste ondersteuningsverklaringen van tientallen kiezers en de verkiezingsprogramma's. Eind januari worden de lijstnummers bekend.

Alles staat in de verkiezingstijd in het teken van de plaatselijke campagnes: Op de bres voor de werkende en uitkeringsgerechtigde mensen. We brengen communistische standpunten en activiteiten onder de mensen. Succes tijdens de gemeenteraadsverkiezingen biedt ons bovendien een sterkere positie voor deelname aan de landelijke verkiezingen in 2007. De NCPN wil op alle mogelijke manieren een bijdrage leveren aan het verdwijnen van het sloperskabinet Balkenende 2.

Verkiezingsperiodes zijn bovendien bijzonder geschikt om veel nieuwe vrienden en medestrijders te vinden en te organiseren. Deze NCPN-afdelingen gaan ervoor! Binnenkort: de kandidatenlijsten en een bloemlezing uit de programma's. Vandaag al wat standpunten uit Groningen-Stad en Reiderland.

©MANIFEST KRANT van de NCPN
Haarlemmerweg 177, 1051 LB, Amsterdam, tel.: 020-6825019