GEMEENTERAADSVERKIZINGEN HEILOO 2006


Een waarschuwingsbordje in Heiloo. Zonder de NCPN in de raad zal een groot aantal zaken minder worden. Daarom kies W. Gomes dan gaat het minstens 16 procent beter in Heiloo.  

Al ver voordat Willem Gomes in maart 2002 als raadslid werd gekozen was hij zeer actief in plaatselijke acties. Zoals onder meer in de met succes bekroonde bijna solo-actie voor het behoud van het huidige oude raadhuis uit 1927, en bedenker en mede-oprichter van het 'actiecomité Diftar Nee'. Door grote inzet en massale ondersteuning vanuit de bevolking moest de gemeente met haar onpraktische ideeën bakzeil halen.

Na zijn benoeming tot raadslid heeft Willem Gomes zijn activiteiten voortgezet door onvermoeid het college waar nodig te bekritiseren, duidelijk schriftelijk en mondeling commentaar te leveren, en op te komen voor dé belangen en rechten van de burgers van Heiloo.

Onderstaand enkele voorbeelden van zijn activiteiten:

Een greep uit het programma voor de gemeenteraadsverkiezingen:

De NCPN is onder meer vóór:

Vooral starters maar ook ouderen dienen te profiteren van goedkope nieuwbouwwoningen. Alle huishoudens die aangewezen zijn op een betaalbare huurwoning dienen ook daadwerkelijk gehuisvest te worden. En dan niet alleen de doelgroep met een inkomen tot de huursubsidiegrens, maar alle huishoudens met een inkomen tot anderhalf keer modaal, omdat voor hen een koopwoning tegenwoordig ook veel te duur is.

De NCPN is TEGEN:

Nieuwe Communistische Partij
Afdeling Heiloo
Secretariaat:
De Kandelaar 31
1852 KG Heiloo
Telefoon: 072-5334588