Campagne 'Gelijk Werk, Gelijk Loon'

Demonstratie op het Plein in Den Haag


De strijd tegen de Bolkestein-richtlijn gaat door. Hier voor het gebouw van de SER op 9 maart. De volgende demonstratie vindt plaats op het Plein in Den Haag op woensdag 12 april van 9-12 uur. (Foto's Manifest)  


 


 

De regiokantoren Rotterdam en Amsterdam van FNV Bondgenoten gaan inzetten op een demonstratie op het Plein in Den Haag, voor de ingang van de Tweede Kamer, op 12 april 2006, vanaf 09.00 tot 12.00 uur. Nadere details over inhoud, opzet en organisatie volgen nog, maar reserveer de datum in je agenda. Informeer ook andere (kader)leden en roep hen op. Collega's uit andere regio's zijn natuurlijk ook van harte welkom, ook zij mogen kaderleden en leden meenemen.

©MANIFEST KRANT van de NCPN
Haarlemmerweg 177, 1051 LB, Amsterdam, tel.: 020-6825019