Redactioneel

Het viel al veel kameraden op. Waar zijn de Duitse stukken? Marcel de Jong verblijft al enige tijd in een ziekenhuis en is herstellende. Om die reden kon hij ook het 5de Congres niet bezoeken namens de DKP. Marcel, beterschap en tot binnenkort op je vertrouwde plekje in Manifest. Vanwege de omvang van de berichtgeving over het 5de Congres en het nieuwe partijbestuur zijn we genoodzaakt om de congresinleidingen van Maarten Muis, Arlen Sabajo, alsmede de begroeting van de DKP én het vervolg op de analyse van Ricardo Alarcón door te schuiven naar Manifest 14, die uitkomt op 13 juli a.s. Dat is tevens de laatste krant voor de zomervakantie. We slaan twee nummers over. Manifest 15 verschijnt op 24 augustus 2006.

©MANIFEST KRANT van de NCPN
Haarlemmerweg 177, 1051 LB, Amsterdam, tel.: 020-6825019