Oproep: Steun 26.000 vluchtelingen

Manifestatie 4 november in Den Haag voor de 26.000 vluchtelingen.

Op zaterdag 4 november is er een manifestatie op Het Plein in Den Haag tussen 14.00 uur en 16.00 uur. Scholen, vluchtelingenorganisaties, vakbonden, bekende Nederlanders, politieke partijen en bijna alle gemeenten in Nederland hebben zich uitgesproken voor een pardonregeling voor de asielzoekers die al meer dan vijf jaar in Nederland verblijven.

Gezien de nieuwe politieke situatie lijkt het ons goed om nog één keer voor de verkiezingen, samen met alle mensen die zich in de afgelopen periode hebben ingezet voor deze groep, de politiek op te roepen een oplossing te vinden voor de 26.000 vluchtelingen. Daarom willen we met veel mensen laten zien dat deze klasgenoten, buren, vrienden, bekenden hier horen en niet meer kunnen worden gemist. Dus: Kies voor een humaan asielbeleid, te beginnen met een generaal pardon!

De manifestatie wordt georganiseerd door: ASKV/Steunpunt Vluchtelingen, Defence for Children International, Genoeg is Genoeg, Platform Keer het Tij, Prime, Stichting 26.000 gezichten, Stichting Een Royaal Gebaar, Stichting LOS, Van Harte Pardon Noord, Vluchtelingencordon Friesland, De schaduw blijft, VluchtelingenWerk Nederland, Stichting INLIA, Vluchtelingen-Organisaties Nederland en Stichting Ons Pardon, Stichting Vluchteling en Vluchtalarm Maastricht.

©MANIFEST KRANT van de NCPN
Haarlemmerweg 177, 1051 LB, Amsterdam, tel.: 020-6825019