START FINANCIELE CAMPAGNE 2007 VOOR NCPN EN MANIFEST

De kerst-nieuwjaarsactie voor partij en krant is prima van start gegaan!

We openden het nieuwe financiële jaar met ons motto:

EEN SOCIAAL BELEID? ALLEEN DOOR STRIJD!

Met de eerste tussenstand van bijna 3500 euro is de kop er af. De financiële campagne voor 2006 (meer dan 12.000 euro) overtrof die van 2005. Bovendien vulden we het Verkiezingsfonds aan met meer dan 7000 euro!

Alle gevers van kleine en grotere bedragen bedankt en gefeliciteerd.

De opbouw van de communistische beweging (inclusief de communistische pers) vraagt tijd, veel energie en handenvol geld. Maar NCPN en MANIFEST beschikken over een vastberaden en groeiend aantal donateurs dat de verdere opbouw garandeert. Dat blijkt elk jaar weer.

©MANIFEST KRANT van de NCPN
Haarlemmerweg 177, 1051 LB, Amsterdam, tel.: 020-6825019