Voorpagina: Stop misbruik.

Voor een multiculturele samenleving. Stop het aanwakkeren van rassenhaat door opportunistische politici als Wilders. Maar stop ook het hypocriete misbruik van de situatie door mediageile lieden als Doekle en Erica Terpstra. Je zult maar Ina Brouwer heten of Lodewijk de Waal en samen op zo'n lijst staan met Harry Mens, Elco Brinkman en Docters van Leeuwen. Het zijn de huidige en vorige regeringen die steeds grotere delen van de bevolking teleurstellen, waardoor zij zich afwenden van de politiek en in de armen van Wilders en Verdonk worden gedreven. Acties tegen Wilders zijn alleen bedoeld om de aandacht af te leiden van het regeringsbeleid dat steeds meer mensen de strot uitkomt.

©MANIFEST KRANT van de NCPN
Haarlemmerweg 177, 1051 LB, Amsterdam, tel.: 020-6825019