Ingezonden: Documentaire over Mariachi-muziek op Cuba

Stichting Holanda Pro Cuba steunt de Cubaanse Revolutie door o.a. hulpgoederen voor scholen en ziekenhuizen te sturen. De laatste jaren steunen we vooral de Mariachi-muziek op Cuba en hebben hier verschillende cd's en dvd's op Cuba opgenomen en uitgebracht. De cd's zijn te koop voor 10 euro per stuk en de dvd's voor 14 euro + 3 euro verzendkosten.

Omdat Cuba nog steeds gebukt gaat onder de handelsblokkade van Amerika is het van belang Cuba te blijven steunen. De documentaire gaat over Cubanen uit Las Tunas, die sinds 15 jaar professionele Mariachi-muziek op Cuba maken. Deze muziek komt oorspronkelijk uit Mexico, maar wordt in veel Latijns-Amerikaanse landen gespeeld. Het is een soort volksmuziek die rechtstreeks uit het hart komt. Echt een film om ook hier warm van te worden.

Voor meer informatie:
Stichting Holanda Pro Cuba:
Postbus 84
2230 AB Rijnsburg
06-51927041
SNS Bank 966102363
www.holandaprocuba.nl
wvcuba@hotmail.com

©MANIFEST KRANT van de NCPN
Haarlemmerweg 177, 1051 LB, Amsterdam, tel.: 020-6825019