Ingezonden: Solidariteit met de werkers en bonden in het midden-oosten

Vrijdag 31 oktober 2008, Terneuzen (Guido Gezellestraat 14)
Aanvang: 19.30 uur.
Uitgenodigd spreekster: Mevr. Laila Sha'ar (PGFTU).
Organisatie: ABVAKABO-FNV-Afd. Zeeuws-Vlaanderen.

De FNV zal begin 2009 een MIDDEN-OOSTEN-conferentie organiseren. Met deze conferentie werd door de Federatieraad van de FNV unaniem ingestemd, op initiatief van ABVAKABO FNV, FNV Bondgenoten en FNV Bouw.

In de aanloop tot deze conferentie worden er door de ABVAKABO FNV-afdelingen (ook in samenwerking met andere bonden) informatie- en discussiebijeenkomsten gehouden. Deze bijeenkomsten zullen, evenals de conferentie, gaan over de solidariteit met Palestijnse collega's en migranten zowel in Palestina als Israël.

De ABVAKABO FNV-afdeling Zeeuws-Vlaanderen heeft in dit kader een informatie- en discussiebijeenkomst belegd op 31 oktober 2008. (aanvang 19.30 uur, Guido Gezellestraat 14 Terneuzen).

Het is belangrijk om je in het kader van solidariteit uit te spreken en stelling te nemen tegen onrecht en onderdrukking. Onze Palestijnse collega's hebben onze solidariteit broodnodig.

Op de bijeenkomst te Terneuzen is o.a. uitgenodigd Mevrouw Laila Sha'ar, bestuurslid van de PGFTU (Palestine General Federation of Trade Unions) uit Ramallah.

ABAVAKABO-FNV - AFDELING Zeeuws-Vlaanderen
Guido Gezellestraat 14, 4532 EC Terneuzen

©MANIFEST KRANT van de NCPN
Haarlemmerweg 177, 1051 LB, Amsterdam, tel.: 020-6825019