'Anticiperen is vooruitzien teneinde te handelen'

De ideeën en verwachtingen van Marx, Engels en Lenin blijken, met name nu de ideologie van het kapitaal daadwerkelijk onbruikbaar blijkt te zijn, zeer van toepassing en niet achterhaald. Op deze foto wordt dat uitgedragen tijdens een demonstratie van de Portugese Communistische Partij, begin vorig jaar in Lissabon. (Foto PCP)
ECB
FED

Mondiale systeemcrisis

Nieuw omslagpunt in maart 2009:

Dan wordt de wereld zich ervan bewust dat deze crisis erger is dan die van de jaren dertig van de vorige eeuwLEAP/E2020 (*) verwacht dat de zich ontwikkelende mondiale systeemcrisis in maart 2009 een nieuw omslagpunt zal beleven van een kaliber vergelijkbaar met dat van september 2008. Volgens ons team zal het grote publiek zich op dat moment bewust worden van drie belangrijke destabiliserende processen die in de wereldeconomie aan de gang zijn, namelijk:
©MANIFEST KRANT van de NCPN
Haarlemmerweg 177, 1051 LB, Amsterdam, tel.: 020-6825019