Voorpagina: Achterkamertjesakkoord

21 november 2009: 6 Foto: Peter Visser/flickr.
Vlnr: Henk van der Kolk, Agnes Jongerius en Edith Snoey. Foto Manifest.
Op 21 november vorig jaar verzamelde zich het strijdbare deel van de FNV ondermeer op de Coolsingel om de politici duidelijk te maken dat 65 jaar 65 blijft. Henk van der Kolk, Agnes Jongerius en Edith Snoey zouden er gezamenlijk voor knokken riepen ze in koor. Amper een halfjaar later gingen ze door de knieën. Jongerius sloot een achterkamertjesakkoord met Wientjes en Van der Kolk en Snoey gingen akkoord met de aanzienlijke verslechteringen die zelfs het gegarandeerde karakter van het aanvullende pensioen onderuithalen (zie verklaring NCPN op www.ncpn.nl).
©MANIFEST KRANT van de NCPN
Haarlemmerweg 177, 1051 LB, Amsterdam, tel.: 020-6825019