Voorpagina

posterpcpbanken.jpg
In Portugal, zoals hier in Evora, wordt het Portugese volk door de PCP duidelijk gemaakt dat de rekening van de crisis bij het grote kapitaal gehaald moet worden. Op de achtergrond een bankfiliaal van Santander. (Foto MM/Manifest)
pensioen1.jpg
FNV Bondgenoten hield op 19 juli jongstleden een protestactie in Maastricht waar de mensen hun pensioen mochten proberen te verdienen aan de pokertafel. (Foto: FNV Bondgenoten/Flickr/cc/by)
chil1.jpg
Massale demonstraties in heel Chili door studenten tegen de hervormingen van het onderwijs op 7 augustus, hier in de hoofdstad Santiago. (Foto: In Focus/Aliosha Marquez)
chil2.jpg
Chileense studenten proberen de ME tegen te houden tijdens protesten buiten het ministerie van Onderwijs in Santiago, Chili op 5 juli 2011. (Zie verder blz. 3) (Foto: In Focus/Luis Hidalgo)
fidel-castro_hugo-chavez.jpg
Hugo Chávez en Fidel Castro nemen op 3 juli jl. het medisch dossier van de president van Venezuela door op Cuba. De berichten over de gezondheid van de president zijn gunstig. Hugo Chávez is volop in de race voor zijn herverkiezing. (Foto: Reuters)