Abvakabo FNV aan de bak

Leden bijeen om actiestrategie te bespreken

Het is tijd om de afbraak van ons werk een halt toe te roepen. Met woorden gaat dat niet lukken: het moment voor daden is aangebroken. Daden die kabinet en werkgevers ertoe moeten brengen te stoppen met het afbreken van ons werk.

Dit is wat wij van kabinet en werkgevers eisen:

Het binnenhalen van zo'n eisenpakket zal een ware krachtproef voor onze bond zijn. Met een handjevol mensen maken we geen enkele kans. Met enkele ludieke acties in enkele sectoren komen we er ook niet. Alleen als we onze krachten bundelen, goed met elkaar samenwerken, over een lange adem beschikken en over een breed front laten zien dat het ons menens is, valt er een goed resultaat te boeken.

Op donderdag 19 januari 2012 vindt in Nieuwegein een landelijke kadervergadering plaats over de vraag "hoe de koe bij de horens te vatten?" Over onze strategie en onze daden dus. Manifest houdt u op de hoogte van het verdere verloop.

©MANIFEST KRANT van de NCPN
Haarlemmerweg 177, 1051 LB, Amsterdam, tel.: 020-6825019