'Een voor allen, allen voor een'

abva1901071.jpg

Sociaaleconomische redactie (*)

Ruim 400 leden van Abvakabo FNV uit diverse sectoren kwamen donderdag 19 januari 2012 in Nieuwegein bijeen met maar één doel: de afbraak van onze publieke dienstverlening een halt toeroepen.

Het plan van aanpak van Abvakabo FNV moet het kabinet en werkgevers op andere gedachten brengen en een einde maken aan het visieloos snijden in taken en arbeidsplaatsen, met als toppunt van asociaal beleid: de uitkleding van de sociale werkvoorziening.

Dat het menens is, werd vandaag maar weer duidelijk. Leden uit verschillende sectoren bereiden gezamenlijke acties voor. Want alleen door krachten te bundelen kan Abvakabo FNV het eisenpakket binnenhalen. Op 14 februari, Valentijnsdag, werd afgetrapt met Samen Sterk-acties door heel Nederland.

Dit is wat Abvakabo FNV eist van kabinet en werkgevers:

(*) Abvakabo FNV, 20 januari 2012.