Voorpagina Manifest

patriot.jpg
Demonstratie tegen plaatsing Patriot-raketten in Turkije op 7 januari 2013 in Den Haag (zie ook website). (Foto's Jan Schaake)
walgreed.jpg
De verbanden tussen ontslag, graaiende bankbestuurders en noodzaak van vakbondsmacht worden in de VS ook getoond in de strijd. Zoals hier in 2010 bij een 72 uursstaking van schoonmakers. (Foto: SEIU International/Flickr/cc/by-nc-sa)
hugo-chavez-greets-suppor-001.jpg
De Bolivariaanse Revolutie in Venezuela van Chávez heeft draagvlak onder de grote meerderheid van de bevolking. (Foto: teakdoor.com)

cuba5.jpg
Laat 2013 het jaar zijn waarin alle vijf Cubaanse helden worden vrijgelaten. Obama gaat door met het gevangenhouden van onschuldigen en het steunen van terroristen.
verenig.jpg
Verbeteringen alleen door georganiseerde strijd. De groei van de arbeidersbeweging in Nederland is mede het product van politiek inzicht. Deze poster gemaakt door Jan Rot, uit de collectie van het Internationaal Instituut van Sociale Geschiedenis, roept metaalbewerkers in 1928 op zich aan te sluiten bij de vakbond. Zie verder pagina 4). (Foto: IISG/Flickr/cc/by)
©MANIFEST KRANT van de NCPN
Haarlemmerweg 177, 1051 LB, Amsterdam, tel.: 020-6825019