Voorpagina Manifest 4, 2013

distrib3.jpg
Op dinsdag 16 maart jl. trokken honderden stakende distributiewerkers van Albert Heijn naar het hoofdkantoor van Ahold. Onder druk van de acties werd alsnog een betere cao afgesloten. Alleen door strijd valt winst te behalen. (Foto: Manifest/E.G.)
thuis6.jpg
Handen thuis Rutte! Afblijven van Thuiszorg. Abvakabo gaat in de aanval. (zie redactioneel artikel). (Foto: Manifest/WvdK)
chavezz.jpg
Na de tragische dood van president Hugo Chávez maakt Venezuela zich op voor de verkiezing van de nieuwe president. Nicolás Maduro is de grote kanshebber. (zie pagina 3)(Foto: chavezcandanga/Flickr/ cc/by-sa-nc)
cyprus3.jpg
Demonstratie in Nicosia op 19 maart jl. tegen snoeiharde maatregelen van regering Cyprus en EU. (Foto: Akel)
©MANIFEST KRANT van de NCPN
Haarlemmerweg 177, 1051 LB, Amsterdam, tel.: 020-6825019