Financiële Campagne voor partij en krant

Tweede ronde: Zomeractie 2013

Naast het vaste abonnementsgeld en de partijcontributie kan de communistische beweging niet zonder extra donaties, giften en andere bijdragen, zoals je weet.

De resultaten van de jaarlijkse financiële campagnes laten zien dat die solidariteit inderdaad niet wordt vergeten door lezers en leden. Ondanks de uiterst wankele financiële toestand, waarin de kapitalistische crisis velen van ons heeft gestort, blijven velen partij en krant steunen en daarmee actief aanmoedigen. Daardoor blijft het mogelijk om extra dingen te doen die partij en krant vooruit helpen: o.a.

Storing

Een omvangrijke technische storing heeft de administratie van onze Stichting HOC onlangs getroffen. Hoewel de verzending van de krant gegarandeerd kon worden, is er nog achterstand bij de financiële administratie. Dit bemoeilijkt nog de gedetailleerde verantwoording van de opbrengsten van financiële campagnes in Manifest. Die verantwoording volgt zodra mogelijk.

Toch sturen wij iedereen weer een verzoek om mee te doen met de tweede ronde van de financiële campagne voor NCPN en MANIFEST dit jaar: de FINANCIËLE ZOMERACTIE 2013.

In deze krant wordt de acceptgirokaart meegestuurd. Je kunt deze gebruiken of gewoon storten op banknummer 1022573 van Stichting HOC te Amsterdam o.v.v. 'Zomeractie'.

Namens de financiële commissie van NCPN en Manifest,
Job Pruijser

©MANIFEST KRANT van de NCPN
Haarlemmerweg 177, 1051 LB, Amsterdam, tel.: 020-6825019