Voorpaginafoto's Manifest 2014 nr. 1

delfzijl_protest4.jpg
Op 3 januari verzamelden zich op het Molenbergplein in Delfzijl meer dan 2000 demonstranten om te protesteren tegen de sluiting van een belangrijke werkgever in de regio: aluminiumfabriek Aldel. (Foto: FNV Bondgenoten)
policlinic-21-madre-y-nino2.jpg
Cuba: laagste aantal patiƫnten per dokter in de wereld. (Foto: http://www.socialmedicine.org/)
mali.jpg
Een Frans militair konvooi in de Malinese stad Gao op februari 2013. Wegens de strijd in Mali, die een direct gevolg is van de NAVO-interventie in Libiƫ, is een nieuwe VN-vredesmissie gestart. Nederlandse militairen zullen in dit Afrikaanse land gestationeerd worden. Steeds sneller zullen ook EU-landen, ingegeven door imperialistische belangen, zich mengen in de Afrikaanse brandhaarden. (Foto: ZLV)
©MANIFEST KRANT van de NCPN
Haarlemmerweg 177, 1051 LB, Amsterdam, tel.: 020-6825019