Overlijdensbericht

Op dinsdag 24 november is op 66-jarig leeftijd partijgenoot Emo Bulten overleden. Emo was als lid van de CPN zeer actief in de Huurdersbelangen Vereniging Finsterwolde. In de vroegere gemeente Finsterwolde was hij raadslid en enige tijd wethouder. Hij was vanaf het eerste uur actief bij de oprichting van de NCPN en maakte deel uit van het eerste partijbestuur.

In het district Groningen was hij naast afdelingsbestuurder tevens penningmeester van het Groningse district.

Van 1990 tot 2002 was hij raadslid van de gemeente Reiderland. Door Hernia-problemen viel het lopen steeds moeilijker en moest hij het noodgedwongen kalmer aan doen. Emo was ook zeer actief bij de jaarlijkse voorbereiding van de oorlogsherdenking op 4 mei en bij de viering van de bevrijding op 5 mei.

Hij was, samen met zijn vrouw Frederika, zeer actief bij het ontwerpen van verkiezingsprograma's, alsmede het ontwikkelen van pamfletten.

Hij laat vrouw, twee kinderen en een kleinkind achter.

Emo vanaf deze plaats bedankt voor alles wat je voor de partij hebt gedaan. We wensen de familie veel sterkte bij het verwerken van het verlies van echtgenoot, vader en grootvader.

NCPN-Afdeling Oldambt en partijbestuur NCPN.

©MANIFEST KRANT van de NCPN
Haarlemmerweg 177, 1051 LB, Amsterdam, tel.: 020-6825019