Nabericht over BBC-uitzending over neerschieten MH17

Manifest publiceerde in het mei-nummer op de voorpagina een kort bericht van Globalresearch, waarin werd gewezen op een komende uitzending van de BBC (3 mei). Er werd door Globalresearch gesuggereerd dat de BBC in die uitzending zou bewijzen dat de MH17 zou zijn neergehaald door de Oekraïense Militaire vliegtuigen. We hebben niet kunnen vaststellen dat de BBC zo'n onderzoeksresultaat heeft gepubliceerd. We zullen de BBC-uitzending nog nader bestuderen en komen er daarna op terug. Het lijkt er inmiddels op dat de uitzending niet de gewenste eenduidigheid heeft geleverd, maar een grondige analyse was van de voorhanden tegenstrijdige feiten op dat moment.

©MANIFEST KRANT van de NCPN
Haarlemmerweg 177, 1051 LB, Amsterdam, tel.: 020-6825019