FNV staakt voor meer loon

i-004-010.jpg
(Foto: PvdA-Betuwe)

Werknemers bij schuimvullingenfabrikant Recticel staakten vrijdag 10 februari opnieuw voor een betere cao. De werknemers willen een loonsver- hoging van 3%, maar Recticel biedt in zijn eind- bod een schamele 0,6%.

Werknemers staakten drie keer eerder, in decem- ber, januari en februari. De stakers zijn in januari bovendien naar het Recticel-hoofdkantoor in Brussel afgereisd om hun standpunten ook daar toe te lichten.

FNV-bestuurder De Jong: ‘Het lijkt er maar moeilijk in te gaan bij de directie dat onze mensen écht wat beters verdienen dan het schamele aanbod dat er nu ligt. Dus blijven we knokken. Er is veel boosheid en de mensen zijn onverzettelijk.’

©MANIFEST KRANT van de NCPN
Haarlemmerweg 177, 1051 LB, Amsterdam, tel.: 020-6825019