Ingezonden: Medicijnen uit Cuba

Geachte redactie,

Met gepaste trots wil ik onder jullie aandacht brengen mijn nieuwe documentaire over het unieke Cubaanse medicijn Heberprot-P. De documentaire is in het Spaans met Nederlandse ondertiteling en duurt 22 minuten.

Zelf ben ik diabeet en heb aan den lijve moeten ondervinden wat er in Nederland met je gebeurt wanneer je een open wond aan je voet heb die niet dicht wil: Amputeren maar en bij verdere amputatie is het gevolg invaliditeit of erger. Al jaren blijkt echter op Cuba een medicijn te bestaan dat amputeren overbodig maakt.

Ter informatie kunnen jullie op de website van http://www.holandaprocuba.nl zien waar ik de laatste jaren, voor wat betreft Cuba, mee bezig ben. Op mijn website staat ook een korte trailer van 4 minuten over het medicijn Heberprot-P. Daarmee hebben jullie een eerste indruk waar het om gaat. De link naar de film: https://youtu.be/16w_Qhii02Q.

Mochten jullie met deze documentaire willen werken of nadere informatie wensen, neem dan contact met me op. Graag zou ik een afspraak met jullie willen maken over het uitzenden van de film en de kosten hiervan.

Met vriendelijke groet,
Willem Veldhoven
Stichting HolandaProCuba
06-50994645

21 september 2018

©MANIFEST KRANT van de NCPN
Haarlemmerweg 177, 1051 LB, Amsterdam, tel.: 020-6825019