Financiële campagne voor partij en krant, zomer 2019

De partij en haar krant Manifest blijven het zoeken vooropstellen naar de waarheid in de steeds chaotischer lijkende wereld. De juiste beoordeling van de wereld waarin we leven is het fundament voor succesvolle strijdinitiatieven van de werkende bevolking tegen afbraak van haar levensomstandigheden en voor verbetering daarvan.

Waarbij moet worden gedacht aan:

Lezers en sympathisanten van partij en krant snappen dat deze tegendraadse analyses en standpunten niet alleen inspanning en een consequent klassenstandpunt vergen, maar ook dat daarvoor geld en middelen nodig zijn.

Daarom roepen we ook dit jaar weer op tot royale financiële steun aan partij en krant. U kunt dit doen op de bekende wijze via de acceptgiro of directe overmaking op rekeningnummer NL82INGB0001022573 t.n.v. Stichting HOC te Amsterdam o.v.v. 'zomer' of op de 'ANBI-stichting': NL38INGB0007808612 t.n.v. Stichting VCG te Amsterdam o.v.v. 'zomer'.

©MANIFEST KRANT van de NCPN
Haarlemmerweg 177, 1051 LB, Amsterdam, tel.: 020-6825019