HET VERSCHIL

Alle aan de verkiezingen deelnemende partijen doen hun best in de campagne zichzelf zo goed mogelijk voor het voetlicht te brengen. De NCPN is daarin geen uitzondering.

Alle partijen zijn voor een aquaduct bij Scharsterbrug; middels een raadsbrede motie hebben zij dat al eerder aangegeven.En wie is er niet voor fietspaden en een schoon milieu? Wie is er niet voor veiligheid en goed onderwijs? En voor noem-maar-op? Maar er zijn ook verschillen! Niet alle partijen hebben de afgelopen jaren getoond voor meer openheid naar de volksvertegenwoordiging en de inwoners te zijn. Lang niet alle partijen vonden de positie van de gemeenteraad ten opzichte van B&W belangrijk. Lang niet alle partijen maakten zich zorgen over de massale kap van bomen en het weghalen van kleurrijke plantsoenen. Vrijwel alle partijen hadden geen enkele moeite met de door de NCPN geconstateerde inhumane behandeling van sommige inwoners.

Over veel waren wij het eens, waar we het na de verkiezingen ook wel over eens zullen zijn. Maar ook waren we het over veel niet eens. Dan stond de NCPN alleen, soms met een paar andere fracties. Laat ons niet alleen strijden! Laat ons niet alleen! Hart voor de mensen- hard tegen onrecht! Voor sociale rechtvaardigheid!

NCPN-lijst 7-RINZE VISSER!