Kandidatenlijst NCPN De Fryske Marren

De NCPN heeft maandag 5 februari de kandidatenlijst voor deelname aan de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart ingeleverd.

1. Rinze Visser, Lemmer
2. Sake Barelds, Lemmer
3. Angela Riedstra-Olsen, Lemmer
4. Tilly van Drie, Lemmer
5. Hilly van der Werf, Echtenerbrug
6. Lenie Visser-Wheda, Lemmer
7. Kunie van Dekken, Lemmer
8. Marianne Weber, Lemmer
9. Bauke Visser. Lemmer
10. Anke Brilleman, Lemmer
11. Marten Visser, Lemmer

De NCPN zal, zoals dat ook de afgelopen vier jaar is gebeurd, blijven optreden voor sociale rechtvaardigheid, tegen onrecht, voor verbetering van de communicatie van het gemeentebestuur naar de inwoners, voor openheid en tegen geheimzinnigheid. De gekozen volksvertegenwoordiging – de gemeenteraad – moet over voldoende informatie kunnen beschikken, om B&W te kunnen controleren. Kwetsbare inwoners moeten beschermd en met respect behandeld worden. Nooit opgeven! Altijd doorgaan!