Doneren

De NCPN steunt financieel op de vrijwillige bijdrage van de werkers, gepensioneerden, studenten en scholieren die sympathisant of lid zijn van de NCPN. Allemaal dragen we ons steentje bij. Voor de een is dat een paar euro per maand, voor de ander meer. Zo dragen we allemaal bij aan de opbouw van de communistische beweging in Nederland en de strijd voor een rechtvaardigere wereld.

 

Waar gebruikt de NCPN het geld voor?

De NCPN gebruikt het geld voor zaken als het drukken van pamfletten, onderhoud van het partijkantoor, productie van de krant Manifest, deelnemen aan internationale bijeenkomsten van communistische partijen en voor de organisatie van allerlei acties en activiteiten die bijdragen aan de ontwikkeling van de klassenstrijd en het klassenbewustzijn van de Nederlandse arbeidersklasse.

Hoe kan ik doneren?

Wil jij ook de NCPN financieel ondersteunen? Je kunt binnenkort vrijblijvend doneren via iDeal, PayPal of Creditcard! Voor nu kun je zelf een eenmalige donatie of een periodieke overschrijving doen naar de onderstaande rekening

NL82INGB0001022573
t.n.v. Stichting HOC.

Is mijn donatie belastingaftrekbaar?

Als je eenmalig een bedrag boven de 500,- wil doen of een groot bedrag periodiek wil overschrijven dan kan dat via onze ANBI geregistreerde Stichting VCG. Voor meer informatie rondom belastingaftrekbare donaties kun je terecht bij de belastingdienst

Interesse in lidmaatschap van de NCPN?

Wil je bijdragen aan deze strijd en lid worden van de NCPN? Vul dan het aanmeldingsformulier in. Wil je niet lid worden, maar meer over de NCPN te weten komen, deelnemen aan activiteiten, of gewoon eens wat mensen van de NCPN ontmoeten? Ook dan kun je het aanmeldingsformulier invullen. Houd de website in de gaten voor activiteiten waar je ons kunt treffen.