Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

30 Jaar NCPN – Samen voor een wereld zonder armoede, discriminatie, oorlog en uitbuiting!

13 november 2022 @ 12:30 - 16:00

30 jaar NCPN
Dertig jaar geleden werd de NCPN opgericht. De ontwikkelingen in Nederland en wereldwijd laten steeds meer zien dat een sterke communistische partij onmisbaar is. Het kapitalisme brengt eindeloze prijsstijgingen, armoede en uitbuiting. Een kleine groep wordt als maar rijker over de rug van de werkende mensen, die met hun arbeid alle welvaart voortbrengen. Het kapitalisme brengt oorlog steeds dichterbij, tast het milieu aan, brengt geen einde aan de discriminatie van vrouwen en minderheden en voedt fascistische krachten.
Wij strijden voor een alternatief! We strijden ervoor dat de grote bedrijven in handen komen van de maatschappij. Wat de bevolking nodig heeft, zal dan bepalend zijn voor hoe de economie en maatschappij zijn ingericht. Niet de winsten van de monopolies.
Op 13 november zullen we in Amsterdam het 30-jarig bestaan van de NCPN vieren. Met de lessen uit het verleden, kunnen we beter de strijd aangaan voor een toekomst zonder armoede, oorlog, discriminatie en uitbuiting. Steeds meer mensen sluiten zich bij de NCPN aan voor die strijd. Voor het socialisme!
Het programma wordt nader bekend gemaakt.

Gegevens

Datum:
13 november 2022
Tijd:
12:30 - 16:00

Organisator

Nieuwe Communistische Partij van Nederland (NCPN)
E-mail
info@ncpn.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

eerste weteringplantsoen 2BII
Eerste Weteringplantsoen 2BII
Amsterdam, Nederland
+ Google Maps